Word gratis lid | Mijn profiel | Evenementen | Tip een vriend!


50plusgeheugensteun is een groot succes!
Deze herinneringservice waar u als lid gratis gebruik van kunt maken is een groot succes. Leden hebben massaal verjaardagen, abonnementen, herinneringen en vakanties ingevoerd. Vooral de veilige omgeving en de automatische verzending van e-cards en herinneringen wordt erg gewaardeerd.

Wanneer ontmoeten wij elkaar?
Deze zomer zijn er veel ontmoetingen tussen leden van de website geweest. Op 50plusevenementen.nl kunt u van alle evenementen een fotoboek bekijken. Momenteel ontwikkelt Vijftigplusser.nl nieuwe betaalbare evenementen zodat u in 2010 bijna wekelijks ergens aan deel kunt nemen.

50plusser.nl op uw mobiele telefoon
Bezoek www.50plusser.nl via uw mobiele telefoon en u krijgt de testversie van de mobiele website te zien. Bekijk de laatste artikelen, de door u aangemaakte favoriete websites van uw profielpagina en plaats foto’s van uw mobiele telefoon op de foto van de dag. Zo kunt u overal ter wereld live laten zien wat u fotografeert. Deze mobiele pagina wordt de komende maanden uitgebreid.

50plustv.nl in Zuid-Spanje
De komende 10 dagen worden er voor 50plustv.nl interviews in de omgeving van Marbella afgenomen. Hoe is het om daar te wonen en is er veel contact tussen Nederlanders onderling? Wij hopen op deze en andere vragen antwoord te krijgen.

Wachtwoord vergeten?
Klik hier en ontvang een nieuw wachtwoord.


De leukste 50plusTV filmpjes van de afgelopen weken
Biesboschbewoonster en natuurmens Hennie Kelner “Als je al 125 jaar getrouwd bent ga je apart op een bankje zitten”
Maastrichtse gezelligheid tijdens een wandeling in Oisterwijk “Ik vind de meeste mannen van mijn leeftijd een beetje saai, ze kunnen mijn tempo vaak niet bijbenen”
Populaire filmpjes
Hans, Louis, Willem, Elvis en hele grote snoekbaarzen Bert en Lean over paardrijden en hun leven in de Ardennen
Chateau Bejo, de eerste Wijnproducent van Nederland De siertuin van Gooilust
Mengsje de Graaf laat Museum Spakenburg zien KLIK HIER EN BEKIJK DE FILMPJES IN HET GROOT OP 50PLUSTV.NL
Samenleven en uw AOW, hoe zit dat?
Samen gaan leven met een ander kan als AOW’er gevolgen hebben voor de hoogte van uw AOW-pensioen. Want als u een gezamenlijke huishouding voert, heeft u recht op een AOW-pensioen van 50% van het minimuminkomen. Als alleenstaande is dat 70%. Wanneer twee meerderjarige mensen die niet met elkaar getrouwd zijn in één huis wonen en de kosten voor de huishouding delen óf voor elkaar zorgen, heet dat voor de wet een gezamenlijke huishouding. Twijfelt u over uw situatie? Voorkom problemen, kijk op WEETHOEHETZIT.NL
Fotowedstrijd van de maand Weblog van de maand
Winnaar: Hilda Venema
Bekijk de fotowedstrijd van deze maand
Winnaar: De manteling
Bekijk de laatste 500 weblog artikelen.
Interessante artikelen van de afgelopen 4 weken
Humor: Oma gaat doggystyle Reizen: Ontdekkingstocht op Corfu"
Nacht over Titicaca............ een bijzonder reisverhaal In the picture: Computer Helpdesk voor 50 plussers
Aiden Davis danst de sterren uit de hemel tijdens Britain's Got Talent Simone Lamsma straalt in Vederlichte Prokofjev
Boekentip: De stemmen van de Pamano, Cabre, J. Natuurpraatje September
Theaternieuws en premières september 2009 Alle informatie omtrent socialezekerheid en alle overige wetten met de belangrijkste nadere regelgeving."
Nu in de Bios: komedie 'The Hangover'. Sony Reader: eindelijk een goede elektronische boekenlezer
Hanneke Groenteman over Zomergasten Humor: Hoeveel Japanners gaan er in een treinstel?
Senior Games 2009: nog 1 maand te gaan .... In the picture: PREISOUFFLÉ EGGAH BI KORRAT
Vrijuit bellen & sms’en met je Family
Wat zouden we zijn zonder Family? Daarom kan je nu met T-Mobile je eigen Family starten. Met T-Mobile Family bel en sms je onderling vrijuit in een groep van max. 6 T-Mobile nummers en 1 vaste lijn. Voor slechts € 10,- per maand stel jij je eigen Family samen. De deelnemers in je Family krijgen een bevestigingssms en vanaf dat moment kan je Family onderling gratis sms’en en bellen (max. 1000 minuten en 1000 sms’jes per persoon). Slechts 1 persoon uit de Family betaalt € 10,- per maand extra bovenop zijn Relax, Flex of iPhone abonnement. Je kunt T-Mobile Family iedere maand gewoon opzeggen.

Klik hier en bekijk deze aanbieding!

Op deze websites kunt u inloggen met uw wachtwoord van 50plusser.nl

Nieuw!: 50plusgeheugensteun.nl
Met deze herinneringsservice geeft zelf aan wanneer u aan een gebeurtenis herinnert wilt worden. Verjaardagen, abonnementen, trouwdagen, vakanties, feestdagen, boodschappenlijstjes en nog veel meer.
Bekijk 50plusgeheugensteun.nl

50plustv.nl
Video interviews met echte mensen. Het is de bedoeling dat u het gevoel krijgt zelf met de persoon in kwestie te praten. Dus geen geknip in het materiaal.
Bekijk 50plustv.nl

50plusevenementen.nl
Naast de actuele evenementenagenda ziet u fotoboeken en filmpjes van al georganiseerde evenementen. Plus leden krijgen 10% korting!
Bekijk 50plusevenementen.nl

50pluscomputercursus.nl
Volg meer dan 131 lessen met video voorbeelden, verdeeld over 21 verschillende cursussen. Er komen maandelijks nieuwe cursussen bij!
Bekijk 50pluscomputercursus.nl

50pluslove.nl (dating)
De datingsite voor actieve 50plussers. Activeer deze extra optie en u ontvangt wekelijks of dagelijks persoonlijk zoekresultaat via e-mail.
Bekijk 50pluslove.nl

50pluschat.nl
Klets gezamenlijk met andere leden in een chatbox. Er is altijd wel iemand aanwezig voor een leuke babbel of goed gesprek.
Bekijk 50pluschat.nl

De best beoordeelde foto's van de dag

Bard


Bekijk de foto


Labje


Bekijk de foto


JJacqueline


Bekijk de foto

Populaire lessen met video voorbeelden op 50pluscomputercursus.nl
Firefox internet browser installeren Mijn verjaardagskalenders ontwerpen
AVG antivirus installatie Meerdere foto's in 1x verkleinen

Als Plus Lid krijgt u naast veel voordeel, extra mogelijkheden op de website. Een goed voorbeeld hiervan is een exclusieve selectie computercursussen met video voorbeelden op de website.

Voor € 1,25 per maand bent u al Plus Lid! U steunt de makers van deze website en wij zorgen dat u iedere maand nieuwe mogelijkheden krijgt. Na inschrijving kunt u direct van alle nieuwe mogelijkheden gebruik maken.

Klik hier en wordt Plus Lid


Nodig alle 50plussers uit die u kent

Klik hier en nodig iedereen uit die u kent. De mensen die u uitnodigt ontvangen automatisch informatie over alle onderdelen van de website en hoe ze hier gebruik van kunnen maken.


Een tijd niet ingelogd of uw wachtwoord vergeten
Klik hier, vul uw e-mailadres in, ontvang een nieuw wachtwoord en bekijk de nieuwe mogelijkheden. Als u bent ingelogd ziet de website er namelijk ook anders uit.

Veel plezier op de website!

Het Vijftigplusteam ;-)
adverteren | contact | wachtwoord vergeten? | afmelden | info@vijftigplusser.nl | © 2007 Vijftigplusser.nl