Granaatappelsalade
Filosofie & wetenschap
Plaats reactie


Bevertje 55



Stamgast
Stamgast
Lid sinds: 30-1-2006
Antw.: 116
Wo Mrt 08, 2006 7:01 pm Reageer met quote

Granaatappelsalade met Serranoham [Spaanse bergham]
Voorgerecht voor 4 personen:

1 sinaasappel 1 granaat, gehalveerd
1 eetlepel limoensap 200 gr serranoham
3 el olijfolie extra vierge 50 gr [frisée] sla

Partjes uit de vliezen van de sinaasappel snijden en het sap in een kommetje opvangen.
Limoensap en olie tot een dressing kloppen.
Op smaak brengen met een beetje suiker,zout en peper.
Pitjes uit de granaatappel lepelen.

Serranoham over de vier bordjes verdelen.
In het midden de sla leggen, dressing erover sprenkelen.
Sinaasappelpartjes en de granaatappelpitjes eroverheen doen.
Bevertje



Carpe Diem
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


Advertentie











Pagina 1 van 1

Plaats reactie