wandelen met lotgenoten
Archief Lichaam & Geest
Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk


zonnebloem123Stamgast
Stamgast
Lid sinds: 29-8-2009
Antw.: 224
Wo Jan 23, 2013 9:51 pm Reageer met quote

Wandelen met lotgenoten

De Stichting Omgaan met Angst organiseert 2 maal per maand een wandeling, de 1e zaterdag van de maand in Zuid-Limburg en de 3e zaterdag van de maand in Midden-Limburg. De 90e wandeltocht vindt plaats op zaterdag 2 februari 2013.
De tocht is bedoeld voor angstpatiënten, hun partners en/of vrienden, die behoefte hebben om op een gezellige en ongedwongen manier lotgenoten te ontmoeten.

Het is een rustige wandeling van 7 km met wat heuvels over holle paden en door weilanden met mooie uitzichten op Gulpen. De tocht is ook geschikt voor de beginnende wandelaar, mits voorzien van stevig schoeisel.

De wandeling start om 13.30 uur bij Herberg de Zwarte Ruiter, Markt 4 in Gulpen.
Je kunt gratis parkeren op het Willem Alexanderplein aan de Schoolstraat in Gulpen. Na afloop van de wandeling is er gelegenheid om op eigen kosten wat te drinken en/of te eten.

Deelname aan deze wandeltocht is gratis. De tocht gaat altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Kun je door onvoorziene omstandigheden niet op tijd aan de start zijn, bel dan 06 - 211 52 395 en er wordt even op je gewacht.

Nadere informatie over de wandeling is op te vragen via info@omgaanmetangst.nl of telefonisch op nummer 043 - 368 54 13 (dhr. Ahsmann). We hopen op een grote opkomst.

Stichting Omgaan met Angst

Foto’s en impressies van eerdere wandelingen zijn te zien op de Facebookpagina van de Stichting Omgaan met Angst.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


AdvertentiePagina 1 van 1

Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk