wandelen met lotgenoten
Archief Lichaam & Geest
Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk


zonnebloem123Stamgast
Stamgast
Lid sinds: 29-8-2009
Antw.: 224
Wo Okt 23, 2013 3:01 pm Reageer met quote

Wandelen met lotgenoten

De Stichting Omgaan met Angst organiseert twee keer per maand een wandeltocht. De eerste zaterdag van de maand in Zuid Limburg en de derde zaterdag van de maand in Midden Limburg. De 104e wandeltocht vindt plaats in Zuid Limburg en wel op zaterdag 2 november 2013. De tocht is bedoeld voor angstpatiënten, hun partners en/of vrienden, die behoefte hebben om op een gezellige en ongedwongen manier lotgenoten te ontmoeten.

Het is een verrassend mooie, vlakke en afwisselende wandeling van 8,5 km over goed begaande veldwegen en paden. De wandeling is ook geschikt voor de minder geoefende wandelaar, mits in goede conditie en voorzien van stevig schoeisel. Houd er rekening mee dat er ook honden meelopen.

De wandeling start om 13.30 uur op de parkeerplaats bij Brouwerij de Maar, Maar 2 in Jabeek. Jabeek ligt aan de weg van Doenrade naar Schinveld. Tegen het einde van de wandeling is er gelegenheid om op eigen kosten wat te drinken en/of te eten.

Deelname aan deze wandeltocht is gratis. De tocht gaat altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Kun je door onvoorziene omstandigheden niet op tijd aan de start zijn, bel dan 06 - 211 52 395 en er wordt even op je gewacht.

Nadere informatie over de wandeling is op te vragen via info@omgaanmetangst.nl of telefonisch op nummer 06 – 28 12 52 87 (dhr. Ahsmann).

We hopen op een grote opkomst.

Stichting Omgaan met Angst

Foto’s en impressies van eerdere wandelingen zijn te zien op de Facebookpagina van de Stichting Omgaan met Angst.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


AdvertentiePagina 1 van 1

Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk