Jubileum wandeling
Archief Lichaam & Geest
Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk


zonnebloem123Stamgast
Stamgast
Lid sinds: 29-8-2009
Antw.: 224
Di Aug 13, 2013 1:26 pm Reageer met quote

100 maal wandelen met lotgenoten

De Stichting Omgaan met Angst organiseert sinds 2005 elke maand in Limburg een wandeling voor angstpatiënten, hun partners en/of vrienden, die behoefte hebben om op een gezellige en ongedwongen manier lotgenoten te ontmoeten. De ervaring heeft geleerd dat heel veel mensen deze activiteit waarderen en er baat bij hebben.
We gaan er dan ook gewoon mee door.

We zijn inmiddels toe aan de 100e wandeling op zaterdag 31 augustus 2013 en maken er een extra feestelijk gebeuren van. Na afloop van de wandeling bieden wij de deelnemers een hapje en een drankje aan. We hopen op een grote opkomst. Naast een aantal vaste wandelaars hopen wij om bij deze gelegenheid nog eens een aantal deelnemers uit het verleden te ontmoeten. En zoals altijd zijn ook nieuwe wandelaars van harte welkom.

Zoals gebruikelijk hebben wij weer een prachtige wandelroute van ruim 2 uur voor u samengesteld. De tocht is ook geschikt voor de beginnende wandelaar, mits voorzien van stevig schoeisel. Houd er rekening mee dat er ook honden meelopen.

De wandeling start om 13.30 uur bij de familie Nijskens, ’t Rooth 24, 6269 NV Margraten. U kunt parkeren aan de overzijde langs de weg. Na afloop is hier het gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Wilt u deelnemen aan deze 100e wandeling dan dient u zich in te schrijven. Wij vragen hiervoor een bijdrage van € 5,- per persoon. Inschrijven kan door dit bedrag voor 24 augustus te storten op bankrekening 79.02.17.201 ten name van de Stichting Omgaan met Angst, onder vermelding van de namen van de deelnemers. Zonder inschrijving kunt u helaas niet deelnemen.
De tocht gaat altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Kunt u door onvoorziene omstandigheden niet op tijd aan de start zijn, bel dan 06 - 211 52 395 en er wordt even op u gewacht.
Nadere informatie over de wandeling is op te vragen via info@omgaanmetangst.nl of telefonisch op nummer 043 - 368 54 13 (dhr. Ahsmann).

Stichting Omgaan met Angst

Foto’s en impressies van eerdere wandelingen zijn te zien op de Facebookpagina van de Stichting Omgaan met Angst.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


AdvertentiePagina 1 van 1

Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk